L.O.V, KIKO és Essence új lakkok 2018-ban! Holografikus, ultra violet, irizáló és fémes lakkok! Illetve körömlakk védő bázisok!

Minden kedden, csütörtökön és vasárnap állandó bejegyzések, illetve szerdánként (nem minden héten) random bejegyzések! 🙂

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben az idén megjelent új lakkokat szeretném nektek bemutatni! Remélem tetszeni fog nektek ez a kis áttekintő a lakkokról!

LOVinity kollekció holografikus körömlakkok. Ára: kb. 2000 Ft!
– Tökéletesen fednek egy rétegben is. Legalább 7 napig nem pattogzanak le. Fémes, csillámló, gyöngyházas, holografikus effetusokkal rendelkeznek. Egyszerű használni az ecsetét. Gyorsan megszárad. A termék 11 ml. Vegán termék.

lovinity lakk kép
Árnyalatok sorrendben: 400 Prismatic Light (vegán), 410 Opalescent Glow (vegán), 420 Deep Illusionist (vegán), 430 Iridescent Aura (vegán), 440 Bright Gradient (vegán, online exkluzív), 450 Spectral Fusion (vegán, online exkluzív) és 460 Interstellar Shine (vegán, online exkluzív).

LOVinity kollekció Ultra Violet körömlakkok. Ára: kb. 2000 Ft!
– Az év színe 2018-ban. Fantasztikusan fed már egy rétegben is. Gyorsan megszárad. Legalább 7 napig nem pattogzik le. Sötét, mély, provokatív és kifogástalan. A trendszín 2018-ban. 11 ml-es.

lovinity lakk kép 2
Árnyalatok sorrendben: 900 Pure Violet (vegán, online exkluzív), 910 Metallic Violet (vegán, online exkluzív) és 920 Violet Glow (vegán, online exkluzív).

LOVinity kollekció Long Lasting körömlakkok. Ára: kb. 1500 Ft!
– Szuper tartósak, szuper fényes végeredményük van. Különleges árnyalatok, exkluzív olasz üvegbe zárva. Az ecset titka a 320 magas minőségű szál, amelyek mindegyike professzionálisan lekerekített formájúak. Minden szála illeszkedik a körömlakk formulájához. Akár 7 napig élénk marad a körömlakk. Magas fényű gélszerű lakkok. A termék 11 ml.

lovinity lakk kép 3
Árnyalatok sorrendben: 111 Code Coral (vegán), 264 Devoted Denim (vegán) és 301 Bridal Bloom (vegán).

LOVinity Luxurious körömlakkok. Ára: kb. 2000 Ft!
– Csillogó és extravagáns ezzel a két szóval jellemezhető ez a termék. Hosszan tartó formulája van, amely nagyon szépen mutat a körmökön. Széles ecsete megkönnyíti a körömlakk felvitelét. Vegán termék. A termék 11 ml.

lovinity lakkok kép 4
Árnyalatok sorrendben: 700 Silver Liaison (vegán, online exkluzív), 710 Diamond Allure (vegán, online exkluzív), 720 Roségold Purity (vegán, online exkluzív), 730 Mauve Sincerity (vegán, online exkluzív), 740 Red Allegiance (vegán, online exkluzív) és 750 Emerald Seduction (vegán, online exkluzív).

Kiko Power Pro Special körömlakkok. Ára: kb. 1600 Ft!
– Szalon minőségű körömlakk. Legalább 7 napig tart a körmökön. Sima textúrája van, amely miatt nagyon szépen elterül a körmökön. Modern üvegcsében kapható. Ecsetével precízen lehet dolgozni. Kör alakú 1000 db sörtével ellátott ecsete van. Gyermekektől távol kell tartani, hogy nehogy le nyeljék, mivel olyan összetevőket tartalmaz. A termék 11 ml.

kiko lakk 1
Árnyalatok sorrendben: 94 Mermaid Pink és 95 Mermaid Violet.

Kiko Peel Off Cuticle Protector Base. Ára: kb. 2400 Ft!
– Ez a termék ideális a bőrre a körmök köré. A körömlakkozás során ha ezt használjuk a körmünk köré a bőrünkre akkor ezt könnyen lehúzva eltávolíthatjuk és nem is marad festékes körbe a bőr. Ecsete vékony és precíz, amely egyszerűvé teszi az alkalmazását. A termék 11 ml.

kiko lakk kép 2

Essence Easy To Polish körömlakk javító. Ár: 949 Ft!
– Ez kontúr gél megkönnyíti a körömlakkozást. Segít könnyen eltávolítani a körömágybőrről a festéket.
Használni úgy kell, hogy mielőtt elkezdjük a körömlakkozást ezt felvisszük körbe a körömágybőrre majd hagyjuk megszáradni. Ezután kifestjük a körmünket majd ezt lehúzzuk a bőrről, így nem kell mosogatni a bőrt ha kimentünk a lakkal.

easy to polish lakk

Essence Out Of Space Stories körömlakk. Ár: 749 Ft!
– Holografikus, irizáló és fémes körömlakkok. 7 db árnyalat tartozik a kollekcióhoz. Most 2 db új árnyalat érkezett a termékekhez.

lakk kép 1
Árnyalatok sorrendben: 08 Guardians of the Unicorn és 09 Mermaid of the Galaxy.

Régebbi árnyalatok (Gondoltam ezeket is bemutatom Nektek, lehet ezek közül is tetszik Nektek valamelyik árnyalat):

lakk kép 2
Árnyalatok sorrendben: 01 Outta Space Is the Place, 02 Space Glam, 04 Beam Me Up! 05 Intergalactic Adventure és 06 We Will Spock You!

Nektek, melyik körömlakk tetszett meg?
Köszönöm, hogy elolvastátok! Ari 🙂
képek és információk: kikocosmetics.com/en-us/, essence.eu/hu/termekek/uj-termekek/, https://lov.eu/en-de/specials/new/

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s