Catrice körmös újdonságok! Luxchrome, Power Gel, Super Dry Gloss, Shake&Seal fedőlakkok valamint Spectra Light Effect és ICONails lakkok!

Sziasztok! Ebben a bejegyzésben a Catrice körmökre való újdonságait szeretném nektek bemutatni! Remélem tetszeni fog! Korábbi bejegyzésekben olvashattok a Catrice szemekre, ajkakra és az arcra való termékeiről!

1. Fedőlakkok
LuxChrome 2in1 Alap & Fedőlakk. Ára: 989Ft.
Információk a termékről: Vízesbázisú alap és fedőlakk, amely lehetővé teszi a luxchrome hatást és meghosszabítja a LuxChrome termékek tartósságát. Használható fedőlakként a körömpúderek után vagy alap és fedőlakként a Foil Effect körömlakkokhoz. A termék vegán.

LuxChrome 2in1 Alap & Fedőlakk

Power Gel 2in1 Alap & Fedőlakk. Ára: 989 Ft.
Információk a termékről: Növeli a körömlakkok színintenzitását. Fedőlakként használva hosszabítja a körömlakkok tartósságát, fényes végeredményt nyújt. Vegán termék.

Power Gel 2in1 Alap & Fedőlakk 2

Shake & Seal Fedőlakkok. Ára: 1159 Ft.
Információk a termékről: 5 fajtában kapható a termék. Az óceán és a korallok inspirálták a termékeket. Három fázisú körömlakkok prizmatikus hatással. A terméket használat előtt fel kell rázni, majd 1 rétegben felvinni a köröm felületére. Az első fázis csodás fényt ad a körmöknek és a repedezéstől is véd. A második réteg kellemes színt ad, a harmadik pedig prizmatikus hatást kölcsönöz.

Shake & Seal Fedőlakkok kép
Sorrendben: 01 Ocean Drive (Vegán), 02 Deep Blue Sea (Vegán), 03 Offshore Beauty (Vegán), 04 Colar Bay (Vegán), 05 Icy Slowdown (Vegán).

Super Dry Gloss Fedőlakk. Ára: 989 Ft.
Információk a termékről: Nem színezi el a körmöket, szuper gyorsan megszárad a körömlakk, és növeli a körömlakk tartósságát és fényét. Vegán termék.

Super Dry Gloss Fedőlakk

2. Körömlakkok

ICONails Gel körömlakk. Árúk: 899 Ft.
Információk a termékről: Új árnyalatok jöttek a kollekcióhoz. 41 árnyalat tartozik a kollekcióhoz. 11 új terméket jelentetett meg a Catrice. A körömlakk 7 napon át tartó szép körmöket igér fedőlakk használata nélkül. Gél hatású lakkok. Acai olajat is tartalmaz ami nagyon jót tesz a körmöknek. A beépitett Gloss Seal’rtm technólógiának köszönhetően a lakkok hihetetlenül magasfényt biztositanak. Rugalmas és stabil egyszerre, nem pattogzik le a körmök végéről. Ecsete lehetővé teszi az egyszerű és pontos felvitelt.

ICONails Gel körömlakk kép
Első sor: 46 Work Hard, Play Orange (Vegán), 47 Don’t Judge A Nail By Its Color (Vegán), 48 All’s Well That Ends Pink (Vegán), 49 Let’s Get Ready For Bronze (Vegán), 50 Never Change A Pearly Polish (Vegán), 51 Easy Pink, Easy Go (Vegán). Második sor: 52 Another Day, Another Blue (Vegán), 52 Darkness Before Pleasure (Vegán), 54 All That Glitters Is Gold (Vegán), 55 All Road Lead To The Ocean (Vegán), 56 Purples Is The Best Policy (Vegán).

Spectra Light Effect Körömlakk. Ára: 1159 Ft.
Információk a termékről: Holografikus és duó króm hatású, hosszantartó és magasfényű termék. Vegán termék.

Spectra Light Effect Körömlakk kép
Sorrendben: 01 Down The Milky Way (Vegán), 02 Iridescent Illusion (Vegán), 03 Illegular Galaxies (Vegán), 04 Magma Infusion (Vegán), 05 Holo Enchanment (Vegán).

LuxChrome Foil Effect Körömlakk. Ára: 1329 Ft.
Információk a termékről: Tükörfényű hatást lehet elérni ezzel a körömlakkal. Egy rétegben fel kell vinni a körmökre a terméket a lenyűgöző tükör fényű hatásért. Majd fixáld a a LuxChrome 2in1 Alap & Fedőlakk-kal. Vegán termék.

LuxChrome Foil Effect Körömlakk

3. Körömpúder Szett
LuxChrome Körömpúder Szett. Ára: 2629Ft.
Információk a termékről: Króm, holo és csillámló hatást lehet elérni vele a körmökön. Felkell vinni az adott választott ICONails körömlakkra majd fixáld a LuxChrome 2in1 Alap & Fedőlakk-kal. A termék vegán. Árnyalata: 01 Effect Overload.

01 Effect Overload
01 Effect Overload

Köszönöm, hogy elolvastátok! A következő bejegyzésekben olvashattok majd a Catrice márka limitált kiadású kollekció-ról is. Ari 🙂
képek és információk erről az oldaról vannak: http://www.catrice.eu/hu

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s